Ærlighet varer lengst

Da har jeg laget meg en ny blogg, jeg savnet å blogge så da måtte jeg lage meg en ny. 
Jeg tenkte jeg skulle skrive om et tema som er ofte snakket om, spesielt nå.. i hvert fall rundt meg og mitt; ærlighet ! 

Rundt sommertider og de tidene det er varmt og man begynner å tilbringe mer tid ute med venner og kjente. Man finner fort ut hvem som er ekte venner og hvem som ikke er det, hvem som spiller venn med deg og hvem som virkelig er ærlige og ordentlige venner. 
Jeg har nå brukt et helt skoleår på å finne ut hvem som er mine virkelige venner som alltid er der. Jeg har mistet flere enn jeg har fått tilbake, men spør du meg så er det verdt det! Jeg vil heller ha venner som jeg kan stole på, enn venner jeg må passe på hva jeg kan fortelle ting til. I løpet av bare en uke, den uken som nettopp har vært nå har jeg mistet to venner.. to venner jeg stolte på, to venner jeg fortalte hemmeligheter til, to venner jeg hadde det gøy med, to venner som visste det meste om meg, to venner jeg kalte gode venner ! Men det viste seg det stikk motsatte, de var ikke til å stole på, ting ble sagt videre! Jeg går alltid på den smellen.. stoler på folk som virker som om de er mine venner.. men dette var siste gang! 
Jeg har en så ufattelig god venn.. jeg vet ikke en gang om jeg kan kalle han en venn, for han er som en bror for meg! Jeg ble kjent med han for rundt 4 år siden, og han har alltid vært til å stole på! Han har ALLTID stilt opp for meg, han har alltid vært der og trøstet meg hvis jeg har vært lei meg, jeg har alltid hatt det koselig med han! Og ikke minst, jeg har diskutert med han så mye at jeg ikke har telling lenger; men en ting skal han ha, han har aldri begynt å krangle med meg! 
Vi har hatt våre oppturer og våre nedturer vi også, men han har alltid vært der uansett! Han har en plass hos meg som ikke kan beskrives! Det er ikke en person som kan ta over den plassen du har tatt hos meg, for det går ikke! 
Han har lært meg hva virkelig vennskap er, hvordan det skal behandles, og hvordan det skal tas godt vare på! Jeg er så glad og så takknemlig for at jeg har muligheten til å være i livet ditt! Jeg vet jeg kan stole på deg, og det betyr mer for meg en du tror, Andreas Borgen!
 


Du er så herlig og så fantastisk, Andreas! <3 

Uten ærlighet vil et vennskap aldri fungere, og det vil alltid komme ut til slutt at noe ikke har vært helt sant. En løgn går ikke an å holde på i all evighet! 

Jeg er så utrolig glad i deg, Andreas Borgen! For nå.. og for alltid! Vit det! <3 

5 kommentarer

annick

20.jun.2010 kl.12:40

fin blogg =) hva syns du om designet mitt?

Marit ♥

20.jun.2010 kl.12:52

Så utrolig søtt av deg å skrive noe sånt til en god venn ♥

Renate & Lise <3

20.jun.2010 kl.15:19

KJEMPEFIN blogg:D

vi har en spørrsmålsrunde så bloggen vårres og lurer på om du vil ta en titt ?

Da hadde vi blitt veldig glad :) <3

lykketil videre <3

Madelaine

21.jun.2010 kl.15:57

Så sant så sant

Susanne

21.jun.2010 kl.16:13

Jepp, det er veldig sant! :)

Skriv en ny kommentar

hits