Tsunamien i 2004

Jeg tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra dagen i dag, men får ikke gjort det før senere pga jeg ikke har kabel til pc'en.

Men nå tenkte jeg at jeg skulle ha en liten filmanmeldelse. I går så jeg del 1 av en film, og i dag så jeg fortsettelsen. Jeg har aldri sett en mer rørende og trist film, jeg satt bokstavelig talt med gåsehud, tårer i øynene og medfølelse for menneskene i filmen. 
Filmen jeg snakker om er " Tsunami - The aftermath ". Filmen handler kun om tsunamien, eller flodfølgen i 2004 som rammet 12 land, litt over 250 000 menneskeliv, litt over 150 000 skadde barn og voksne og ikke minst et minne man aldri kommer til å glemme. Minnet er kanskje ikke det vakreste minnet man kan ha, men det er en slags livsvekker! Tro meg. Jeg er faktisk en av de ganske mange, men også egentlig ganske få som var med på denne tragiske naturkatastrofen i 2004. Jeg var riktignok ikke i Thailand der katastrofen rammet størst område og flest menneskeliv, men uansett. Det å være der, det og vite at man må løpe fra en gigantisk bølge som strømmer inn fra et åpent hav er noe man aldri glemmer. Det er derfor jeg kan si at jeg har en medfølelse for menneskene som mistet hjemmene sine, familiene sine og alt de eide. Jeg mistet heldigvis ikke noenting av det, men jeg vet at mange gjorde det. Tenk på det tapet.. man mister alt man eier og har i livet, alt man sitter igjen med et kanskje et bilde, eller verre enn det; ingenting. Kanskje er man den eneste i familien som overlevde Tsunamien, og man har ingen igjen, det må være forferdelig! Filmen får av meg en klar 6'er! Det er ingenting som kunne vært bedre eller dårligere. Den er virkelig verdt å se, og anbefales på det sterkeste! 

3 kommentarer

Espen, you're shit mate!

25.jun.2010 kl.23:57

Veldig bra skrevet! Og filmen er kjempe bra, alle burde se den!

Jeg digger bloggen din, den er ROSA!

Og noe jeg digger mer er deg!

Fortsett sånn, veldig mye bra du skriver om! :D <3

Kristine / Le blog de Mode

26.jun.2010 kl.11:26

Jeg mistet en kompis i tsunamien, så jeg vet ikke om jeg hadde klart å se filmen, blir tris når noen snakker om katastrofen :-(

sofie :)

26.jun.2010 kl.13:39

http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=1261

rösta snnällllaa på mitt bidrag !

Skriv en ny kommentar

hits