More than a drink and more than you think !

Fy som dagene flyr i ferien! Nå har det allerede gått to dager siden sist jeg blogget, enda jeg sa til meg selv at jeg skulle blogge hver dag.. hm, kanskje begynne nå? JA!

I dag tidlig våknet jeg av et voldsomt rabalder rett over meg! Kan tro jeg skvatt eller? Tviler på at noen klarer å gjette hva det var, for det var nemlig regn! Siden jeg bor på toppen i en blokk så treffer jo alt taket rett over leiligheten, så jeg skvatt som bare det! Men men, en grei måte å våkne på igjen da ihvertfall. 

Nå som tiden begynner å nærme seg til skolestart så tenker jeg litt tilbake på ferien .. hva har jeg egentlig gjort? Skulle ønske sommerferien varte en ekstra måned! 
Sommerværet har jeg heller ikke sett noe særlig til. Det har vært noen dager sånn her og der, men annet enn det har sommeren vært dårlig! 

I vinter en gang. Espen og jeg var på skogstur og grillet og koste oss! Savner det, så jeg merker at jeg lengter litt etter vinteren. Håper vinterværet blir bra!Espen <3 Susanne ! Du er det beste som har hendt meg, klumpen <3Watch out! Haha .. blikket mitt! 


Hva liker du best med sommeren og vinteren? - Susanne 

Én kommentar

Elise

11.aug.2010 kl.13:53

sommeren - bading , vinteren - snøø ♥ kjemep fin blogg ^^ <3

Skriv en ny kommentar

hits