Endelig var den min

Da har jeg endelig fått meg ny data! Jeg kjøpte den egentlig i går, men har faktisk ikke åpnet den før nå (!), noe som er utrolig rart til å være meg.
Jeg jobbet fra klokken 12 til halv 7 i dag, og jeg er helt dø. Jeg er så sikker på at jeg nå begynner å bli syk. Halsen og nesen er tett, stemmen min er hes, ørene mine gjør vondt .. og jeg har omtrent ingen krefter igjen! Åh .. men; man skal ikke klage! Eller hva?

Men nå har jo skolen begynt, og jeg har allerede fått lekser. Har til og med fått beskjed om når den første prøven i år er! Jaja, ingen kan si at skolen begynner sakte den første uken ihvertfall.Slik sitter jeg akkurat nå, smikeløs og sliten. Nå skal jeg bare sitte litt til på dataen og skjekke den ut litt til, før jeg tar kvelden. Jeg er helt utslitt etter denne uken, så skal bli deilig å virkelig kunne få sovet ut i natt og i morgen tidlig!  På tide å virkelig få litt ordentlige krefter tilbake.
Så morgendagen blir det mye blogging tenker jeg, og også mye sløving! Skal bare slappe av hele dagen, i baggy klær og usminket!

Hva liker du å gjøre når du er tom for krefter?


-
Susanne

2 kommentarer

VILDE

21.aug.2010 kl.23:49

liker å slappe av i sofaen med daffeklær å se på TV eller være på PC´en :P

Elise Lien

22.aug.2010 kl.00:02

kjempe søt blogg!

kommentere tilbake? da hadde jeg blitt kjempe glad! :- )

Skriv en ny kommentar

hits