Hvorfor jeg begynte å blogge.

Hei alle sammen!
I går fikk jeg en mail fra en leser, hun lurte på om ikke jeg kunne fortelle litt om hvordan og hvorfor jeg begynte å blogge. Har fått et likt spørsmål tidligere, men fikk aldri somlet meg til det - noe jeg nå gjør!

Jeg har tidligere hatt mange forskjellige blogger, tror det ligger opp i mot 5 forskjellige blogger. Men har bare mistet interessen og sluttet, og deretter slettet bloggen. Med denne bloggen gjør jeg det stikk motsatte! Hvis jeg går lei tar jeg meg heller en liten pause, tenker gjennom litt ting og tang angående bloggen, får tilbake blogglysten og starter igjen. Det er en mye bedre løsning spør du meg. Eller, hva synes du?

Jeg begynte av den grunn at jeg ville slenge meg på mange andre som laget blogg, og det ble en slags "mote" eller hva jeg skal si. Det var kult å ta biilde av maten du spiste til frokost og drikken du drakk til lunsj .. ja, jeg har selv vært der. Men spør du meg er det litt ut nå, men alle har forskjellige interesser og alle liker å blogge om forskjellige ting - noe andre bloggere rett og slett er nødt til å respektere.

Når jeg nå blogger så er det for det meste om hva jeg gjør og hva jeg har gjort, ikke så mye om hva jeg har på meg om hva jeg har kjøpt nylig. Men jeg har prøvd i det siste, og jeg liker det! Så se frem til det.
Jeg blogger egentlig ikke for noen andre enn meg selv, men selvfølgelig er det jo gøy med kommentarer og kritikk. Men drittkommentarer og slikt vil bli slettet, det er bare sånn det blir. Men jeg håper jo på mer kritikk og mer tilsnakk om hva jeg kan blogge om osv - det hadde vært kjempe gøy!


Egentlig bare for å ha et bilde, og prøve ut litt forskjellige redigeringsmetoder!

Hva vil du lese meg om på bloggen min?
Hvorfor begynte DU å blogge?

- Susanne

 

5 kommentarer

missvigdis

18.sep.2010 kl.20:46

Jeg blogger fordi det er morsomt, og fordi det er spennende med forskjellige komentarer:) og høre va andre syns. :) Jeg blogger i grunn om alt mellom himmel og jord, alt som faller meg inn :)

Intrige

18.sep.2010 kl.20:58

Ja jo seg synes det er besre å ta en bloggpause enn å slette bloggen :) Nå fikk jeg lyst til å skrive et innlegg under samme tema.

Jeg kunne tenke meg å lese dine meninger om mote. Siden du tok det opp, på mote innen blogg.

Jeg kan vell skrve et innlegg så du og mitt fåtall av lesere kan få lese det:)

Me kort: Så blogger jeg for det meste meg selv, tanker og kanskje følelser. Besettelser som som regel er bøker, filmer eller noe som tulstendig har fanget min interesse. Så jeg liker å samle info om besettelsen for meg selv. Om om du tilfeldigvis deler min besettelse, så hjelper jeg jo deg om å få vite mer om temaet. Jeg anmelder også bøker, har bare to bøker på listen. Men jeg jobber med nummer tre akkurat nå.:)

Jeg likte bloggen din, blogger må ikke være full av bilder for å være gode. tross alt, virker du som en person med normal inteligens som tenker over ting. Fikk et snev av det i dette innlegget.:)

Lykke til med bloggen da., får bare håpe du ikke ender opp med å slette denne også.. ^ ^

niwa

18.sep.2010 kl.21:04

jg har blogga før og :p men sletta dem. Liker ikke å blogge lenger

Julie

18.sep.2010 kl.21:11

hmm, har hatt en laaaaaang pause nå jeg, sommeren er stress og blogge i hvis du er mye borte, men det har faktisk ikke hvert noe ''mote'' her enda med blogging! :)
Jeg begynte å blogge i 2009. Da jeg startet med mange blogger, men det var dårlig...

Men jeg sto på. Folk begynte å komme på min andre blogg, og jeg skjønte den bloggen var bra,

men jeg plutselig slutta på en eller annen måte.

Jeg stopte med Facebook , jeg var litt | crazy | der da.

Så begynte det igjen >

Og denne gangen skal den være bra og ha lesere , ellers går jeg på andre bloggers

blogger :) 0g skriver <333

Skriv en ny kommentar

hits