Bloggvurdering nr. 3 - Birgitte Jeeves !

Da setter jeg i gang med bloggvurdering nr. 3! Og det er .. : http://birgittejeeves.blogg.no/

Førsteinntrykket:
Førsteinntrykket av bloggen var ganske bra. Første ordet jeg tenkte var sukkersøt. Haha, ikke spør hvorfor. Men jeg fikk også ett veldig positivt inntrykk på at dette var bra, og at jeg ville finne mye interessant i innleggene og innholdet.

Header:
Headeren var utrolig fin! Utifra hvordan jeg ser det så er det lagt en del arbeid i den, og brukt god tid på den. Jeg likte den veldig godt, og siden jeg er en veldig rosadigger så var det er lite pluss!

Innlegg og innhold:
Det er en del innlegg om mote, både i outfit og noe med kjendiser. Siden det er jeg som vurderer så skal jeg også gi noe kritikk, og noe er at jeg synes det er litt for mange bilder. jeg synes det blir litt for mye bilder og litt for lite tekst, men annet enn det så er det vel ikke så mye, men det trekker en del ned hos meg.

Helhet:
Alt satt sammen er veldig bra! Det er i hvertfall mye variasjon i bildene, men i teksten kan jeg ikke si så mye, føler ikke jeg har fått nok innblikk i den delen. Men bloggen virker veldig glad, og ikke noe kjedelig greier.

Karakter:
Som sagt så synes jeg at for mye bilder trekker litt ned, og også for lite tekst. Så i denne vurderingen vil jeg gi karakter 4-, og poeng 6/7 .

Stå på, Birgitte!

- Susanne

2 kommentarer

Birgitte Jeeves

19.sep.2010 kl.22:46

Tusen takk for vurderingen din :-D Alltid greit å få litt tilbakemeldinger om hvordan bloggen er :-D! Jeg setter stor pris på det og igjen tuusen takk :-D!

Birgitte Jeeves

19.sep.2010 kl.23:17

sv; ååh, så koslig å høre det fra deg! :-D

- Jeg liker bloggen din også!

Skriv en ny kommentar

hits