Det irriterer meg noe grenseløst !

Heisann!
Jeg satt nettopp på bussen på vei hjem, klarte nemlig å glemme en skolebok hjemme i dag. Men poenget var, på bussen satt det to litt eldre damer og snakket. Og når jeg sier snakket, så mener jeg skikkelig skravling. Noe var greit, og annet var veldig provoserende. De satt nemlig og trakaserte utlendinger i Norge på høyeste grad! Hun ene damen satt og så ut av vinduet og sa "De der har jeg ikke sett før, nå har det vel kommet et lass til av de. Huff av meg, de lukter jo så vondt!"
De av dere som har lest bloggen en periode vet at jeg ikke er så veldig begeistret for de som kaller seg rasister og folk som ser ned på andre fordi de er mørke eller ser anderledes ut. Jeg ser bare ikke vitsen. Så med disse to damene merket jeg at jeg ble så sur, at jeg trykka på stopp da jeg skulle og gikk ut av bussen i fullt sinne. (Greit da, så var det kanskje ikke så ille, men ja.. dere skjønner vel)Hva synes DU om akkurat dette?

- Susanne

8 kommentarer

Mari og Benedikte

19.okt.2010 kl.10:22

Gamle mennesker sier ofte sånn!..

mari og benedikte

19.okt.2010 kl.10:24

ikke riktig ! alle er velkomne, men det er feil av de innvandrerne som kommer til norge for å bare lage kvalme, for det finnes endel av de også

Marit ♥

19.okt.2010 kl.10:25

Herregud, noen folk er bare helt syke i hodet sitt! Det går ikke an å tenke slik som de gjør? Det er faktisk mange eldre folk som har noe imot at det kommer folk fra andre land inn til Norge. Jeg merker det på mine egne besteforeldre. Det kan jo være fordi det ikke er vant med at det ikke bare er kristne folk fra norge som bor i landet, slik som det var da de var små. Det kan også være at de har noe imot dem fordi de har opplevd at tyskerne (altså utlendinger) kom inn i landet og tok fra dem friheten..

Trine :)

19.okt.2010 kl.10:42

Digger designet ditt ! :oo <3 Hva har du gjort idag ? : )

Neneva

19.okt.2010 kl.11:04

utrolig frekt av dem å si sånn. husker bestemoren min på farssiden luktet på noe og sa det lukta "pakkis", da tilta det for meg as. er så unødvendig! blir skikkelig irritert

Sandra Bratteng

19.okt.2010 kl.11:07

herregud :) huff da!

Camilla Vågenes Moen

19.okt.2010 kl.11:40

skjønner hva du mener!

ser heller ikke vitsen med å se ned på folk fordi de er annerledes..

Airgo

19.okt.2010 kl.13:09

Jeg skjønner.. Jeg hadde kunne kommet på å sagt noe til dem! Utrolig frekt av dem.. Vertfall å sitte på en buss å snakke om det. De kan da vell holde de for seg selv..

Skriv en ny kommentar

hits