Jeg elsker deg. For nå. Og for alltid. Deg og meg.


Espen og meg <3

Vi har nå vært kjærestepar i 1 år og litt over 4 måneder. Vi har som de aller andre fleste forhold hatt våre oppturer, og våre nedturer; men det ordner seg alltid! Jeg vil si at du er den mest fantastiske personen jeg vet om, guttenmin. Du er der alltid for meg hvis det skulle være noe, du stiller opp hvis jeg trenger hjelp, du trøster meg hvis jeg trenger trøst.. og ikke minst, du er den herligste kjæresten <3 
Jeg husker fortsatt dagen vi møttes, på en strand.. er ikke det romantisk? Det synes jeg! Det var som om noe bare smalt sammen, deg vil jeg ha - du er den rette! For som du vet, så hadde jeg jo mer eller mindre gitt opp det guttemaset, om jeg så kan få kalle det det. 
Espen, husker den første uken. Alt var så spennende, så usikkert og koselig. Vi hadde utrolig nok fryktelig mange felles venner, så rart vi ikke hadde truffet hverandre før.. men tiden den kom!

19.september 2009, den dagen glemmer jeg ikke pus! Da vi satt på stranden, ikke bare oss da, men med alle andre som også var der. Helt fullt, mennesker overalt; en koselig sommerkveldsparty på stranden. Noe så romantisk!

Som sagt, vi har hatt våre nedturer og oppturer, men absolutt flest oppturer. Jeg har opplevd så mye, sett så mye og ikke minst lært masse! Jeg har det så bra når jeg er med deg, føles som om jeg er ny forelsket hele tiden. Den følelsen er egentlig veldig deilig, visste du det?

Ville egentlig bare med alle disse ordene, si at jeg elsker deg Espen. Uansett hva som enn måtte komme mellom oss, så skal vi alltid klare å komme oss over det. Jeg kan med hånden på hjertet si at alt det vi har vært igjennom, og klart å komme oss over, er det ikke mange andre som har klart. (I våres vennekrets)  Så jeg tror nok vi skal klare resten også.


Dette bildet er tatt 23.09.09, tre dager før vi ble sammen. Husker enda da jeg skulle ta det, du ville egentlig ikke bli tatt bilde av - for det er noe du absolutt ikke liker. Men du lot meg allikevel, så heldig som jeg var. <3


Jeg har alltid likt dette bildet veldig godt. Det er noe med hele bildet som bare har satt seg fast og sagt at dette bildet liker vi. 



Jeg elsker deg. For nå. Og for alltid. Deg og meg. <3 


11 kommentarer

Madelaine Athina

01.feb.2011 kl.18:50

Altså hvor nydelige er ikke dere 2?

Dere to er som skapt forandre, dere er 2 personer som er blitt smeltet sammen til en!

Og det vil alltid være dere 2, UANSETT!!!

Det har dere jo bevist, etter alt dere har kommet dere igjenom!

Jeg savner dere begge utrolig masse! Og jeg beklager hvis det virker som om jeg ikke har vært til stede! Er mega glad i dere uansett, og ikke glem det... Vær så snill<3
Aww, så søtt:)

Amalie lt

01.feb.2011 kl.19:29

Så søte!

Camilla C N Nordaas

02.feb.2011 kl.17:06

søøt..<33

btw kul blogg, koselig med en kommentar tilbake

Jesseper

02.feb.2011 kl.17:08

Dette var søtt, ble rørt til tårer (a)

lostinthesky

02.feb.2011 kl.17:11

så sykt skjønt! dere er kjempe søte sammen! du er veldig pen, må jeg også bare få si :-)

Deilig å være forelsket ikke sant? har vært sammen med kjæresten min i fire måneder nå på fredag, og han er det beste som noen gang har hendt meg. hva kan man si? when you know it, you know it, right ^^

Thea Mortnes, 14 år og gravid

02.feb.2011 kl.17:14

Åhh, så søtt parr dere er! m2b<3

kaja helene

02.feb.2011 kl.17:21

aw!

Marenlk

02.feb.2011 kl.17:22

Så søte dere er :)
Tnå! :D

Terese Fjeld

02.feb.2011 kl.18:37

Så utrolig søtt! :) du er sykt pen!

Skriv en ny kommentar

hits