Sesongstart i dag da

Da var det skole igjen, og det første jeg startet dagen med i dag var en tre-timers prøve. Jeg hadde for en gangs skyld satt meg ned for å lese, og også huske det jeg leser. Men da vet dere, når jeg kommer i dag og får den prøve, tror dere ikke at all informasjon vi trengte sto på oppgavearket eller? Jeg kunne kommet helt uforberedt i dag jeg, og allikevel ville det gått bra. Føler det da, at det bra.

I dag har jeg "tatt meg fri". Det vil si at jeg skal være inne i hele dag. Bare slappe av, og se på tv/film. Og når vi først er inne på dette med tv, så må jeg jo bare si det at det er sesongpremiere på Paradise Hotel i dag! Ikke det at jeg liker programmet, men jeg synes de som er med gjør så sykt mye dumt! De driter seg ut totalt. Det er vel derfor det får meg til å bare måtte se på det.

/ bilde fra google.no
Dette er da sesongens Paradise Hotel deltakere. Gleder meg!Også er jeg bare nødt til å si hvor mye jeg gleder meg til sommeren. Spesielt til ferien min med Espen. Det kommer til å bli perfekt. Gleder meg som en liten unge, og klarer omtrent ikke å vente!

 

Pleier du å se på Paradise Hotel?
Gleder du deg til sommeren?

Én kommentar

Kamilla

07.mar.2011 kl.18:42

ja, og ja det skla jeg se :)

Skriv en ny kommentar

hits